Albanac za pojasom pokušao da prokrijumčari 67.000 evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jan.2020, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanac za pojasom pokušao da prokrijumčari 67.000 evra

Carinici na Batrovcima su 24. januara 2019. godine otkrili 67.000 neprijavljenih evra, koje je putnik "zadenuo" za pojas, u nadi da ih tu niko neće tražiti.

Prekršaj je otkriven kada je na red za izlaznu kontrolu oko 2 sata po ponoći stigao "audi", kojim su putovali marokanski državljanin, kao vozač i državljanin Republike Srbije albanskog porekla, kao suvozač.

Upitani da li imaju nešto za prijavljivanje odgovorili su da kod sebe imaju lične stvari i po dozvoljenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 10.000 evra.

Ispostavilo se da je to samo delimično tačno, jer je kod 27-ogodišnjeg suvozača, za pojasom pronađeno 67.400 evra.

Putniku je vraćeno 10.000 evra koliko je bez prijavljivanja moguće preneti preko granice, dok je ostatak privremeno zadržan, do okončanja sudskog postupka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Opasan evrima pokušao da prokrijumčari neprijavljeni novac

Izvor: B92, 24.Jan.2020

Carinici su na graničnom prelazu Batrovci, u petak rano ujutru, otkrili 67.000 neprijavljenih evra, koje je putnik "zadenuo" za pojas...Prekršaj je otkriven kada je na red za izlaznu kontrolu oko 2 sata po ponoći stigao "audi", kojim su putovali marokanski državljanin, kao vozač, i državljanin...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.