Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jan.2018, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VW opet pravi probleme, povlače Audi

FRANKFURT -- Ministarstvo saobraćaja Njemačke pozvalo je Folksvagenov brend Audi da povuče 127.000 dizel vozila, saopštila je portparolka ministarstva.

Portparolka Svenja Fridrih je rekla da je agencija za motorna vozila ispitivala Audijeve dizel motore napravljene da zadovolje najnoviji standard "euro 6" i utvrdila da u uslovima normalne vožnje "nema redukcije" štetnih azotovih oksida.

Ona je dodala da 77.600 tih automobila registrovano u Njemačkoj i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << su u pitanju modeli A4, A5, A6, A7, A8, Q5, SQ5 i Q7.

Audi je saopštio da su automobili već dio dobrovoljne akcije unapređenja performansi emisije štetnih gasova koja obuhavata 850.000 vozila.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.