VW opet pravi probleme, povlače Audi

Izvor: B92, 22.Jan.2018, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VW opet pravi probleme, povlače Audi

Frankfurt -- Ministarstvo saobraćaja Nemačke pozvalo je Folksvagenov brend Audi da povuče 127.000 dizel vozila, saopštila je portparolka ministarstva.

Portparolka Svenja Fridrih je rekla da je agencija za motorna vozila ispitivala Audijeve dizel motore napravljene da zadovolje najnoviji standard "euro 6" i utvrdila da u uslovima normalne vožnje "nema redukcije" štetnih azotovih oksida.

Ona je dodala da 77.600 tih automobila registrovano u Nemačkoj i da su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u pitanju modeli A4, A5, A6, A7, A8, Q5, SQ5 i Q7.

Audi je saopštio da su automobili već deo dobrovoljne akcije unapređenja performansi emisije štetnih gasova koja obuhavata 850.000 vozila.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemačke vlasti pozvale Audi da povuče 127.000 dizel vozila

Izvor: N1 televizija, 22.Jan.2018

Ministarstvo saobraćaja Nemačke pozvalo je Audi da povuče 127.000 dizel vozila, saopštila je portparolka ministarstva...Portparolka Svenja Fridrih je rekla da je agencija za motorna vozila ispitivala Audijeve dizel motore napravljene da zadovolje najnoviji standard "euro 6" i utvrdila da u uslovima...

Nastavak na N1 televizija...

VW opet pravi probleme, povlače Audi

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jan.2018

FRANKFURT -- Ministarstvo saobraćaja Njemačke pozvalo je Folksvagenov brend Audi da povuče 127.000 dizel vozila, saopštila je portparolka ministarstva...Portparolka Svenja Fridrih je rekla da je agencija za motorna vozila ispitivala Audijeve dizel motore napravljene da zadovolje najnoviji standard...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.