Uslikan novi Audi Q3

Izvor: Autoportal.rs, 08.Avg.2014, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uslikan novi Audi Q3

Nemački gigant je konačno rešio da svom modelu koji je star sada već četiri godine podari malo osveženja ali će ono nažalost biti zaista minimalno.

Za narednu godinu je zakazano pojavljivanje Audi Q3 modela koji je na tržištu od 2011. ali ovoga puta sa nekim izmenama. Promene će se odnositi na nove branike, prednje i zadnje. Biće nekih izmena i kod farova, najverovatnije će novi imati LED dnevna >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << svetla.

Očekuju se i neke izmene unutar kabine iako se o tome za sada malo zna. Sva je prilika da će interfejs biti drugačiji, neće više biti rotirajućeg dugmeta već će se umesto njega naći displej koji je osetljiv na dodir.

Što se ponude motora tiče, zna se da će i jača verzija sa oznakom RS Q3 doživeti određene promene, a poznato je i da će za tržište Sjedinjenih Američkih Država Audi sigurno ponuditi dvolitarski TFSI motor snage 200 konja. Menjač će biti šestostepeni automatski a na kupica že biti da se odluče između vuče na prednji ili na svim točkovima.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.