Uhapšen saučesnik u ubistvu policajca

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2013, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen saučesnik u ubistvu policajca

Kako B92 saznaje, uhapšen je suvozač iz automobila koji je pokosio policajca Gorana Đorđevića. Radi se o Bajramiju Rešatu iz Velikog Trnovca.

Foto: Ilustracija

Policija je na tragu i vozaču, koji nije zaustavio automobil kada ga je 44-godišnji policajac zaustavljao, prenosi B92.

 

Policajac je povređen u ponedeljak oko 18 sati, u policijskoj poteri. Interventna patrola u kojoj je bio imala je nalog da zaustavi crni " >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << audi" i zapleni drogu koja je bila kod vozača. Vozač nije zakočio, udario je policajca i naneo mu teške povrede. Policajac je operisan, ali je juče pao u komu. Danas je, nažalost, podlegao povredama.

 

Ubistvo policajca Gorana Đorđevića kod Velikog Trnovca napad je na državu, kojoj je time nanet žestok udarac, rekao je ranije danas direktor policije Milorad Veljović i dodao da će policija žestoko reagovati.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen suvozač ubice policajca

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2013

Policija u Bujanovcu privela je večeras automehaničara iz Velikog Trnovca R.B. koji je osumnjičen da se nalazio u automobilu koji je u ponedeljak pregazio policajca Gorana Đorđevića. ..Foto: Ilustracija..Kako agencija Beta nezvanično saznaje u toku je ispitivanje privedenog R.B. za koga se utvrđuje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.