Udes ministra Alkalaja

Izvor: RTS, 16.Jan.2012, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udes ministra Alkalaja

Ministar spoljnih poslova BiH Sven Alkalaj učestvovao u saobraćajnoj nesreći u Sarajevu, u kojoj je lakše povređena jedna osoba. Kod Alkalaja utvrđeno prisustvo alkohola u krvi.

Sarajevska policija saopštila je da je ministar spoljnih poslova BiH Sven Alkalaj učestvovao u saobraćajnoj nesreći u Sarajevu, u kojoj je lakše povređena jedna osoba. 

U saopštenju piše da je u krvi ministra Alkalaja posle sinoćne nesreće utvrđeno prisustvo alkohola.  >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Povređena Maja Babajić tvrdi da je Alkalaj kriv za nesreću, dok ministar tvrdi da je "audi", kojim je upravljala  Babajićeva prešao u njegovu traku i tako je izazvan sudar, prenosi Sarajevo-iks

Maji Babajić je ukazana pomoć u Kliničkom centru Koševo. Alkalaj je vozio "škodu oktaviju", a povređena "audi A-4".

O udesu je obavešten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a uviđaj su obavili službenici MUP-a Kantona Sarajevo i sudski veštak.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.