UHAPŠENI OSUMNJIČENI ZA OTMICU U BRIONIMA

Izvor: Kurir, 22.Jul.2011, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠENI OSUMNJIČENI ZA OTMICU U BRIONIMA

KRAGUJEVAC - Tri osobe su uhapšene zbog sumnje da su izvršile otmicu 38-godišnjeg muškarca u naselju Brioni u Kragujevcu, saopštila je Policijska uprava u tom gradu.

Uhapšeni su Ognjen P. (19), Lazar M. (18) i jedan 17-godišnjak, svi iz Kragujevca.

Osumnjičeni su u Kragujevcu presreli 38-godišnjeg Zorana N. i počeli da ga tuku, navodno, zbog novčanog duga od 1.000 evra, piše u saopštenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
Da im Zoran P. ne bi pobegao, iz pištolja su ispalili dva hica i naterali ga da uđe u gepek vozila marke "audi" kojim su ga odvezli u šumu na obližnjem brdu Bešnjaja. Po dolasku na Bešnjaju, kako se navodi, Ognjen P, Lazar M. i jedan maloletan mladić su iz gepeka izvukli Zorana N. i nastavili da ga tuku rukama i nogama.

Oteti muškarac se u jednom trenutku istrgao i pobegao u šumu, a otmičari su zatim ispalili dva metka, piše u saopštenju. Kako je saopšteno, Zoran N, koji je zadobio teške telesne povrede, skrivao se u šumi i pešačio do ranih jutarnjih sati dok nije došao do prve kuće odakle je telefonom pozvao policiju.

Ognjenu P. i Lazaru M. je nakon saslušanja određen pritvor.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.