U Tesliću zapaljen audi

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jan.2015, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Tesliću zapaljen audi

DOBOJ - Nepoznata lica zapalila su automobil marke audi A6, parkiran u dvorištu kuće koju koristi lice čiji su inicijali V.Đ. iz Teslića, a vozilo je u požaru potpuno izgorjelo.

Prema izjavi V.Đ, pričinjena materijalna šteta iznosi oko 25.000 KM, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Doboj.

Policijskoj stanici Teslić juče oko 4 časa prijavljeno je da su nepoznata lica zapalila audi A6, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << koristio V.Đ.

Uviđajem, koji su izvršili pripadnici Policijske stanice Teslić, zajedno sa inspektorima za protivpožarnu zaštitu, utvrđeno je da se žarište požara nalazilo na prvom i zadnjem pneumatiku sa lijeve strane vozila, te da se plamen proširio i zahvatio vozilo koje je u potpunosti izgorjelo.

U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela oštećenje tuđe stvari.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.