Izvor: Piplmetar.rs, 10.Jul.2023, 11:31

Telegraf na licu mesta: Evo kada sada izgleda zapaljeni audi Tijane Ajfon, otkrivamo i šta se u njemu nalazilo

Komšija, koji je i sam svedok nemilog događaja, otkrio je za Telegraf šta se dešavalo

Foto: ATA images, Telegraf


Kontroverznoj starleti Tijani Ajfon zapaljen je automobil u ranim jutarnjim časovima u Beogradu, u Gusinjskoj ulici.
Naime, u pitanju je audi a5, a ekipa Telegrafa zaputila se u pomenutu ulicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << gde smo zatekli zapaljeni automobil, ali i komšije.
Pitali smo jednog gospodina koji se tu zatekao da li može da nam otkrije šta se desilo, a on nam je rekao da je i sam gasio požar i da je Tijana vrištala.
– Pomogao sam joj da ugasi požar, ništa čuo udarac, spavali smo svi, ali sam čuo njen vrisak i odmah izašao. U kolima su bili njeni kupaći kostimi, uspeli smo da ugasimo vatru i pokupimo kostime, nije baš sve izgorelo – ističe komšija i dodaje:
Tijani nije bilo svejedno, video sam – rekao je komšija za Telegraf.rs.
Maksimovićeva je pomenuti automobil nedavno kupila, a spominje se i cifra od oko 45.000 evra.
Podsetimo, kako saznaje Telegraf, Tijana je dala izjavu u policiji i ona je tom prilikom odgovarala na pitanja da li je dobijala pretnje, da li je nešto videla, primetila možda da je neko prati i da li preti njenoj porodici i ključno pitanje, na koje starleta takođe mora da da odgovor je, da li na nekoga sumnja.
Kako je iz MUP-a potvrđeno za Telegraf, sinoć oko 4.30 u Gusinjskoj ulici na parkingu izbio je požar na automobilu audi A5, navodno je NN osoba ubacila u automobil flašu sa zapaljivom tečnošću.
Komšije je probudio vrisak Tijane Ajfon, koja je počela u panici da doziva pomoć.
Jedan od komšija je potrčao da ugasi vatru, a ubrzo su na lice mesta stigli i vatrogasci koji su lokalizovali požar.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.