„Tadićevi opet slupali automobil!

Izvor: S media, 07.Avg.2010, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Tadićevi" opet slupali automobil!

Službeni automobil „audi A4" Uprave za zajedničke poslove Vlade, koji je bio parkiran ispred zgrade Predsedništva Srbije, otkočio se juče i sam krenuo ka ulici Kralja Milana, ali samo pukom srećom nije došlo do većeg udesa. Službeni „audi" je oko 10 sati pre podne krenuo unazad ka jednoj od najprometnijih ulica u Beogradu, ali su ga zaustavili zaštitni stubovi.

U Predsedništvu Srbije P r e s >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << su je rečeno da je na automobilu otkazao kočioni sistem, mada je očigledno da je vozač zaboravio da auto ostavi u brzini.

- Taj automobil ne pripada obezbeđenju predsednika, već ga po potrebi koristimo za prevoz stvari. Automobil je star 14 godina, prešao je više od 270.000 kilometara. Samo pola sata pošto je parkiran, negde oko deset sati, zbog toga što mu je kočioni sistem otkazao, krenuo je unazad ka nizbrdici koja vodi ka ulici Kralja Milana. Srećom, udario je u stubić i tu stao. U automobilu nije bilo nikoga, a šteta nije velika - kažu u Predsedništvu.

Nakon ovog incidenta, policija je izvršila uviđaj, pozvan je „Parking servis" i automobil je poslat na popravku.

Podsetimo, početkom jula oštećen je, takođe u neobičnom saobraćajnom incidentu, novi blindirani „mercedes" predsednika Tadića, koji je u aprilu plaćen 620.000 evra. I to tako što je vozač okrećući kola kod službenog ulaza VMA udario u stakleni kiosk i srušio čitavu stranu lokala u kome se prodaju čokolade, cigarete i piće! Stakleni zid kioska oštetio je predsednički automobil, a šteta na automobilu je procenjena na 30.000 evra.

U januaru 2006. godine BMW iz službene pratnje predsednika Tadića izazvao je karambol na raskrsnici Bulevara AVNOJ-a i Proleterske solidarnosti, a tom prilikom, srećom, niko nije nastradao.

Dve godine ranije, službenik ambasade SAD Miroslav Cimpl „audijem 80" sudario se s Tadićevom pratnjom, a posle međusobnih optužbi ko je kriv, Cimpl je osuđen na 20 dana zatvora.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.