Stotka Bajerna na Radonjićevom debiju

Izvor: Sportske.net, 04.Apr.2018, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Stotka" Bajerna na Radonjićevom debiju

Sto postignutih poena u duelu sa Ulmom ali daleko od toga da je Bajern lako stigao do pobede u odloženoj utakmici 18. kola nemačke Bundeslige.

Košarkaši minhenskog Bajerna odigrali su u sredu uveče prvu utakmicu pod komandom novog trenera. Na debiju Dejana Radonjića lider Bundeslige savladao je Ulm rezultatom 100:95 (29:18, 19:25, 24:24, 28:28).

Utakmica u "Audi Domu" bila je više nego uzbudljiva i odluka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << o pobedniku pala je u samom finišu koji je Bajern odigrao zrelije.

Tri i po minuta pre kraja Stefan Jović je poravnao rezultat (90:90) i tako započeo seriju domaćih (11:0) kojom je Bajern rešio pitanje pobednika.

Nihad Đedović je bio motor pokretač Bajerna večeras sa 20 poena i 5 skokova, a pratili su ga Devin Buker (15 pts), Vladimir Lučić (14 pts, 3 sk) i Stefan Jović (12 pts, 5 as). Centar Maik Cirbes ubacio je 8 poena i ostvario 4 skoka na Radonjićevom debiju.

Bajern posle 27 odigranih utakmica ima trijumf više u odnosu na Albu, a u okviru 28. kola Bavarci će ugostiti Gisen.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) SLAVIO NA DEBIJU: Radonjić na srpskom jeziku vodio Bajern do pobede nad Ulmom

Izvor: Kurir, 04.Apr.2018

Košarkaši Bajerna, na debiju novog trenera Dejana Radonjića, bili su bolji od Ulma u 27. kolu nemačke lige i tako prekinuli niz od četiri uzastopna poraza.

Nastavak na Kurir...

Pobeda Radonjića na debiju, navijači se zahvalili Đorđeviću

Izvor: B92, 05.Apr.2018, 08:34

Košarkaši Bajerna iz Minhena pobedili su pred domaćom publikom Ulm sa 100:95, a debi na klupi "Bavaraca" imao je Dejan Radonjić...Najtrofejniji trener u istoriji Crvene zvezde trijumfom je započeo novu poglavlje u karijeri...Sjajne mečeve u pobedi odigrali su srpski košarkaši Stefan Jović i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.