Jedan je Sale Đorđević, znaju to i navijači Bajerna! (foto)

Izvor: Sportske.net, 05.Apr.2018, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan je Sale Đorđević, znaju to i navijači Bajerna! (foto)

Iako uprava kluba nije na pravi način ispoštovala ono što je Đorđević u toku sezone uradio sa ekipom iz Minhena, navijači su se potrudili da Saletu bar kažu ''hvala''.

Minhenski Bajern sinoć je protiv Ulma prvi put nastupio pod vođstvom novog trenera Dejana Radonjića, slavio je sa 100-95, ali navijači ovog kluba nisu propustili priliku da se na svoj način zahvale Radonjićevom prethodniku Saši Đorđeviću na svemu što je uradio za njihov klub.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Podsetimo, Sale je prošle nedelje iznenada smenjen, u trenutku kada je sa Bajernom zauzimao vodeću poziciju na tabeli Bundeslige, a posle osvajanja nacionalnog Kupa sa Bavarcima i eliminacije u polufinalu Evrokupa.

Ovakav postupak čelnika Bajerna zaboleo je selektora reprezentacije Srbije koji se par dana kasnije oglasio zvaničnim saopštenjem koje možete da pročitate OVDE.

Ali, ovakav gest navijača Bajerna možda je i najbolja potvrda kakav je trag Đorđević ostavio u Minhenu i da ima razloga da bude ponosan i na ovaj deo svoje karijere.

-

DANKE.@fcb_basketball supporters thank coach Sasha Djordjevic fired by the club a few days ago pic.twitter.com/bEbTRkqOtY

— Sportando (@Sportando) April 4, 2018
Pogledaj vesti o: Saša Đorđević

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) DANKE, SALE! SJAJAN GEST: Navijači Bajerna jasno stavili do znanja šta misle o otpuštanju Đorđevića!

Izvor: Kurir, 05.Apr.2018

Na utakmici protiv Ulma navijači Bajern Minhena zahvalili su Aleksandru Đorđeviću na svemu što je uradio za njihov klub.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.