Izvor: Danas, 15.Maj.2024, 11:04
Greške koje većina pravi prilikom spremanja mlevenog mesa
Mleveno meso je osnovni sastojak mnogih jela, kao što su špageti bolonjeze, lazanje ili ćufte. Međutim, često se dešava da tokom njegove pripreme pravimo greške koje mogu uticati na ukus i teksturu jela.
Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti
Pet najčešćih grešaka prilikom pripreme jela sa mlevenim mesom
Izvor: Radio 021, 15.Maj.2024
Mleveno meso je osnovni sastojak mnogih jela, kao što su špageti bolonjeze, lazanje ili ćufte.
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.