Izvor: Blic, 15.Maj.2024, 11:27

BRITANIJA UVODI NOVA PRAVILA O SEKSUALNOM OBRAZOVANJU "Zabrana učenja dece o promeni rodnog identiteta, nema razgovora o kontracepciji dok ne napune 13 godina"

Britanska vlada saopštila je da školama uskoro neće biti dozvoljeno da uče decu da mogu da promene svoj rodni identitet i treba da izbegavaju ''eksplicitne razgovore o seksu sve dok ne napune 13 godina".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Britanija: Nova pravila o seksualnom obrazovanju, bez "ideologije roda"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Maj.2024

Britanska vlada saopštila je da školama uskoro neće biti dozvoljeno da uče decu da mogu da promene svoj rodni identitet i treba da izbegavaju ''eksplicitne razgovore o seksu sve dok ne napune 13 godina...Ministri će u četvrtak upozoriti škole da je rodni identitet sporna oblast i da bi učenje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.