Stiže novi AUDI A8, koji rešava sve MUKE PARKIRANJA - evo i kako... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2017, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže novi AUDI A8, koji rešava sve MUKE PARKIRANJA - evo i kako... (VIDEO)

Mnogima će se svideti.

Iz Audija je stigla službena potvrda svetske premijere novog modela A8, koja će se dogoditi na Audijevom samitu u Barseloni 11. jula.

EKSTREMNA PLUS VERZIJA: Audi predstavio NAJBRŽI kabriolet do sada (FOTO)

Luksuzni sedan koji je, kako to kaže proizvođač sa sedištem u Ingolštatu, simbol njihovog slogana ‘Napredak kroz tehniku’ trebalo bi da ima nivo 3 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << autonomije, što je pokazano i u tizeru. Video prikazuje mogućnost parkiranja nove generacije modela bez pomoći vozača što je verovatno samo jedno od tehnološki naprednih rešenja kojim će A8 svojim vlasnicima olakšavati svakodnevicu.

Priloženi video-zapis ne otkriva previše detalja na očekivanoj limuzini, ali daje kratki uvid u zadnji deo na kojem su povezana svetla i integrisani spojeler i prednji na kojem se, premda iz daljine, jasno vide velika šestougaona rešetka i uska svetla.

Pre svetske premijere novi Audi A8 biće moguće videti na filmskom platnu. Vrh ponude ovog proizvođača ‘gostuje’ u Marvelovom blokbasteru "Spider-Man: Homecoming", koji u bioskope stiže krajem juna, odnosno gotovo dve nedelje pre no što Audi službeno predstavi novi auto.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.