Šreder više nije čovek audi, ženi se po peti put

Izvor: N1 televizija, 25.Jan.2018, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šreder više nije "čovek audi", ženi se po peti put

Bivši nemački kancelar Gerhard Šreder objavio je da će se uskoro oženiti 25 godina mlađom Južnokorejkom koja će mu postati peta žena.

Šreder (73), koji je zbog četiri braka zaradio nadimak "čovek audi", po četiri kruga na logou tog nemačkog proizvođača automobila, rekao je da će se s Kim So-Jeon venčati do kraja godine.

"Već sam upoznao njenu porodicu. Venčanje će najverovatnije biti na jesen, a mesto i datum ćemo odrediti kasnije", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je bivši kancelar na konferenciji za novinare u Seulu.

Šrederova verenica ima 47 godina, radi kao južnokorejska predstavnica u Agenciji za ekonomski razvoj Severne Rajne - Vestfalije, a ranije je radila za Šredera kao prevodilac.

Njihova veza je izašla u javnost u septembru, kada je Doris Šreder Kopf, četvrta Šrederova supruga, tokom razvoda rekla da je Kim igrala ulogu u raspadu njneog braka s bivšim kancelarom.

To je Šreder demantovao i rekao da će ostatak života provesti putujući između Nemačke i Južne Koreje.

"Imam ogromno interesovanje za istoriju, kulturu i umetnost Južne Koreje. Volim što imam priliku da naučim još više o Južnokorejcima i nasledju te zemlje", izjavio je on.

Šreder je bio kancelar od 1998. do 2005. i sproveo je reforme tržišta rada i socijalne zaštite kojima je izazvao nezadovoljstvo levog krila svoje Socijal-demokratske partije.
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.