SUDAR U CENTRU BEOGRADA: Povređena trudnica, saobraćaj otežan

Izvor: Telegraf.rs, 21.Dec.2016, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUDAR U CENTRU BEOGRADA: Povređena trudnica, saobraćaj otežan

Na uglu ulica Takovske i Ilije Garašanina u širem centru grada nešto posle 17 časova došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su povređene dve žene.

Prema prvim informacijama u sudaru su učestvovala dva vozila audi A3 i džipa. Okolnosti kako je došlo do nesreće za sada nisu poznate.

U ovom udesu prema podacima Hitne pomoći povređene je trudnica koju je ekipa Hitne pomoći prebacila do GAK Višegradske i >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << žena starosti oko 66 godina koja je vožena na VMA.

Saobraćaj u ovom delu grada se odvija otežano. Linije 65 i 77 idu izmenjenim trasama ka Bezanijskoj kosi odnosno Zvezdari.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

SUDAR U CENTRU BEOGRADA: Povređene dve osobe

Izvor: Večernje novosti, 21.Dec.2016

Dve osobe su lakše povređene kada su se sudarila dva vozila na uglu Takovske i Svetogorske ulice u centru Beograda Dve osobe su lakše povređene kada su se sudarila dva vozila na uglu Takovske i Svetogorske ulice u centru Beograda. Nesreća se dogodila oko 17.30, javlja RTS....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.