STRAVIČAN UDES KOD ZMAJA! IMA POVREĐENIH!: Sudarili se automobil i kamion, stvorila se nepregledna kolona (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 20:48

STRAVIČAN UDES KOD ZMAJA! IMA POVREĐENIH!: Sudarili se automobil i kamion, stvorila se nepregledna kolona (FOTO/VIDEO)

Stravičan udes kod Zmajeve pumpe.

Kako se vidi na snimcima objavljenim na društvenim mrežama, automobil i šlep vozilo su od siline udara u potpunosti uništeni, dok je na kamionu pričinjena manja materijalna šteta.

Објава коју дели MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Automobil marke "audi" je nakon udesa ostao na sredini puta, dok je šlep vozilo završilo na desnoj strani puta uz bankinu, a delovi vozila rasuti su svuda po putu.

Објава коју дели MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Stvorila se ogromna gužva na putu, a neki su zarobljeni u gužvi preko pola sata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Normalizovan saobraćaj posle lančanog sudara na auto-putu kod Zmaja

Izvor: B92, 09.Jul.2023

Na auto-putu E-75, petlja Aerodrom - petlja Zmaj, u visini Ikarbusa, u smeru ka Beogradu, saobraćaj je normalizovan posle saobraćajne nezgode...Prethodno je iz MUP-a rečeno da su tri osobe povređene večeras u lančanom sudaru na auto-putu Beograd-Zagreb u smeru ka gradu kod Zmajeve pumpe, u visini...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.