Normalizovan saobraćaj posle lančanog sudara na auto-putu kod Zmaja

Izvor: B92, 09.Jul.2023, 22:21

Normalizovan saobraćaj posle lančanog sudara na auto-putu kod Zmaja

Na auto-putu E-75, petlja Aerodrom - petlja Zmaj, u visini Ikarbusa, u smeru ka Beogradu, saobraćaj je normalizovan posle saobraćajne nezgode.

Prethodno je iz MUP-a rečeno da su tri osobe povređene večeras u lančanom sudaru na auto-putu Beograd-Zagreb u smeru ka gradu kod Zmajeve pumpe, u visini Ikarbusa.

U sudaru su učestvovala dva putnička vozila i jedan kamion, a tri osobe koje su se žalile na povrede zbrinule su ekipe hitne pomoći.

Automobil SUV >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << marke ''audi'' i drugo vozilo su od siline udara u potpunosti uništeni, dok je na kamionu pričinjena manja materijalna šteta.

Zbog sudara je na tom delu auto-puta bila formirana dugačka kolona, a saobraćaj se, kako su prethodno saopštili iz ''Puteva Srbije'' odvijao usporeno jednom saobraćajnom trakom i paralelnim kolovozom pored auto-puta od naselja Radio Far ka Ikarbusu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na B92...






Povezane vesti

POTPUNO UNIŠTEN "AUDI" Normalizovan saobraćaj posle lančanog sudara na auto-putu kod Zmaja (VIDEO)

Izvor: Blic, 09.Jul.2023

Na auto-putu E-75, petlja Aerodrom - petlja Zmaj, u visini Ikarbusa, u smeru ka Beogradu, saobraćaj je normalizovan posle saobraćajne nezgode, saopšteno je iz JP ''Putevi Srbije''.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.