SKRIVENA SAOBRACAJKA Stanija slupala audi biznismena Tigra

Izvor: medio.rs, 22.Jan.2016, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKRIVENA SAOBRACAJKA Stanija slupala audi biznismena Tigra

Starleta Stanija Dobrojević imala je saobraćajku i pre dve godine ali automobil nije bio njen.

Ona je pozajmila "audi Q7" od biznismena Dejana Popovića Tigra i napravila mu veliku štetu.

- Stanija je bila veoma bliska sa Tigrom. Čak su po gradu postojale priče da su i bili u šemi, ali to niko ne može da dokaže jer je on zvanično tada bio sa starletom Anastasijom Buđić. Jednom prilikom je Staniji pozajmio >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << svoj automobil "audi Q7" da nešto završi, međutim ona ga je slupala. Ni Dejan ni Stanija nikako nisu želeli da se to pročuje jer bi odmah počele da kruže priče o njima. Zbog toga nisu obavestili ni policiju već je Popović samo poslao vozilo na popravku. Šteta je bila oko dve hiljade evra - ispričao je dobro obavešten izvora za Informer.

Podsetimo, Stanija je pre tri dana imala saobraćajku dok ju je vozila majka, a automobil je potpuno uništen. Ona se u trenutku udesa dopisivala sa Kristijanom.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.