Izvor: B92, 15.Apr.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava na Banjici

Beograd -- Oko 19 časova u beogradskom naselju Banjica nepoznati napadači pucali na muškarca M.P. i naneli mu teške telesne povrede.

U takozvanoj "sačekuši" u Paunovoj ulici nepoznati napadači su sa 15 hitaca iz pištolja teško ranili 31- godišnjeg M.P. iz Beograda, koji se u vreme napada nalazio u automobilu audi karavan. U pucnjavi M.P je ranjen u glavu i u grudi, i odmah je prebačen na uregenti centar na odeljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << reanimacije. Kako saznaje B92, lekari se i dalje bore za život.

Prema nepotvrđenim informacijama, napad je izveden tako što je ranjenom M.P blokiran put automobilom, a nakon toga su napadači izašli iz automobila i pucali.

Maskirani napadači su ubrzo nakon pucnjave napustili mesto napada i pobegli u nepoznatom pravcu. Policija je pojačala bezbednost na Banjici, a za napadačima se još uvek traga.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.