Proklizao na putu i sleteo - na krov kuće! Dva udesa za deset minuta na istom mestu u blizini Bora (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 08.Jun.2020, 21:05

Proklizao na putu i sleteo - na krov kuće! Dva udesa za deset minuta na istom mestu u blizini Bora (VIDEO)

U samo deset minuta u blizini Bora dogodile su se dve saobraćajne nesreće, ali na svu sreću nije bilo žrtava, niti ozbiljnije povređenih U samo deset minuta u blizini Bora dogodile su se dve saobraćajne nesreće, ali na svu sreću nije bilo žrtava, niti ozbiljnije povređenih. Najpre je jaka kiša uticala na to da “audi”, koji se iz pravca Borskog jezera kretao ka Boru, prokliza i sleti sa puta i to - pravo na krov obližnje kuće. Nepunih desetak minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << kasnije, dok su očevici čekali dolazak ekipa Hitne pomoći i policije, dogodilo se još jedan udes. Na istom mestu na mokrom kolovozu proklizao je i “golf” koji se kretao ka Borskom jezeru, On se okrenuo po putu, a onda se u njega zakucao “pasat”.Na lice mesta stigli su policija i hitna pomoć, a sva trojica vozača prošli su sa lakšim ozledama.
Pogledaj vesti o: Audi,   Bor

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Dva udesa na putu do Borskog jezera

Izvor: Bor030.net, 08.Jun.2020

Na putu između Bora i Borskog jezera danas popodne dogodile su se dve saobraćajne nezgode u kojima srećom nije bilo teže povređenih. U odvojeniom udesima koji su se desili u razmaku od desetak minuta učestvovala su tri putnička vozila. Automobil marke “audi”, koji se kretao iz pravca Borskog...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.