Proklizao na putu i sleteo - na krov kuće! Dva udesa za deset minuta na istom mestu u blizini Bora (VIDEO)

Novosti online / V. Đ.

08. 06. 2020. u 19:26

U samo deset minuta u blizini Bora dogodile su se dve saobraćajne nesreće, ali na svu sreću nije bilo žrtava, niti ozbiljnije povređenih

Проклизао на путу и слетео - на кров куће! Два удеса за десет минута на истом месту у близини Бора (ВИДЕО)

U samo deset minuta u blizini Bora dogodile su se dve saobraćajne nesreće, ali na svu sreću nije bilo žrtava, niti ozbiljnije povređenih.

Najpre je jaka kiša uticala na to da “audi”, koji se iz pravca Borskog jezera kretao ka Boru, prokliza i sleti sa puta i to - pravo na krov obližnje kuće.

Nepunih desetak minuta kasnije, dok su očevici čekali dolazak ekipa Hitne pomoći i policije, dogodilo se još jedan udes. Na istom mestu na mokrom kolovozu proklizao je i “golf” koji se kretao ka Borskom jezeru, On se okrenuo po putu, a onda se u njega zakucao “pasat”.

Na lice mesta stigli su policija i hitna pomoć, a sva trojica vozača prošli su sa lakšim ozledama.

















Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

sreten

08.06.2020. 20:38

Dali se slažete da nema nigde u Evropi drskijih i bezobraznijih vozača u proseku ..ja to samo gledam i nemogu da verujem kakve su to "face" ...ako se vozite po znakovima za ograničenje, 70 posto njih će nas preticati i na punoj liniji jer su drski i nepoštuju nikoga..e takvi često ubijaju i nedužne ljude na putevima Srbije.Treba pleniti vozila nekim ljudima za neke prekršaje šta čeka vlast i zakonodavci.

GARGAMEL

08.06.2020. 21:31

NE ŽALIM LUDAKE. SA DRUGE STRANE ZAŠTO TE CRNE TAČKE NISU POKRIVENE KAMERAMA.