Predstavništvo kompanije “Audi”, Milano

Izvor: DIA.rs, 02.Feb.2011, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavništvo kompanije “Audi”, Milano

Poznati proizvođač automobila “Audi” nedavno je otvorio veoma zanimljiv poslovni ogranak u Milanu. Za dizajn ovog projekta je izabran italijanski arhitektonski studio “UAU Office”, koji je veoma verno realizovao zamišljenu estetiku.

Žarko crveni hodnik jeste prva stvar koja Vas dočekuje prilikom ulaska u ovaj prostor, koji simbolično predstavlja jednu dodatnu >> Pročitaj celu vest na sajtu DIA.rs << dimenziju koja posreduje između ulice i unutrašnjeg sirovog enterijera. Nakon prvobitnog šoka, posetioci se uvode u veoma blag prostor koji je zamišljen kao čekaonica ili jednostavno kao mesto za odmor. Ovaj prostor je ispunjen monohromatskim koloritom, kao i velika hala koja se nalazi u nastavku.


Iako nije zamišljeno da se koristi kao auto salon, veliki deo ovog nekada industrijskog objekta služi kao izložbeni prostor novih modela automobila ovog proizvođača. Novina u ovom vidu izlaganja jesu velike mehanizovane “kutije” koje mogu biti spuštene do nivoa poda ili podignute do plafona, u zavisnosti da li se željeni model želi prikazati na određenom događaju.


Pored velikog hodnika i ulaznog foajea, recepcije i izložbenog prostora, arhitekte su organizovale i nekoliko kancelarija, prostor za konferencije i mali kafe-bar.


Ocenite članak Ocenite članak: Note: There is a rating embedded within this post, please visit this post to rate it.

(C) DIA.RS Veb sajt www.dia.rs zadržava pravo na objavljeni tekst, koji se ne sme kopirati bez saglasnosti autora. Objavljene slike pripadaju njihovim autorima ili pomenutim arhitektonskim studijima i nisu u vlasništvu sajta www.dia.rs.

www.dia.rs

Nastavak na DIA.rs...






Povezane vesti

Predstavništvo kompanije “Audi”, Milano

Izvor: YU-Build.rs, 02.Feb.2011

Poznati proizvođač automobila “Audi” nedavno je otvorio veoma zanimljiv poslovni ogranak u Milanu. Za dizajn ovog projekta je izabran italijanski arhitektonski studio “UAU Office”, koji je veoma verno realizovao zamišljenu estetiku. Žarko crveni hodnik jeste prva stvar koja Vas dočekuje...

Nastavak na YU-Build.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DIA.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DIA.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.