Požarevac: Audijem ubio dvojicu pešaka

Izvor: Večernje novosti, 17.Avg.2012, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požarevac: ''Audijem'' ubio dvojicu pešaka

POŽAREVAC - Petar Cvejić (20) i Nenad Obradović (48) iz Požarevca, poginuli su u petak ujutru u Malom Crniću, kada ih je svojim autom "audi A6", austrijskih tablica, pokosio Miloš S. (21) iz Smoljinca. U trenutku nesreće, uz dvojicu nastradalih kao pešak kretao se i njihov prijatelj Vladan J. (21), koji je od udarca auta zadobio teške telesne povrede, zbog kojih je hitno prebačen u Urgentni centar u Beogradu. Ova teška saobraćajna >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << nesreća dogodila se u petak ujutru, oko 3.30, u blizini veoma posećenog noćnog kluba "Džipsi najt", na magistralnom putu koji, preko Malog Crnića, vodi od Požarevca ka Petrovcu na Mlavi. - Trojica pešaka kretala su desnom stranom puta, kada je na njih, usled prekomerne brzine, naleteo svojim vozilom Miloš S. iz Smoljinca. Zbog siline udara, na licu mesta preminuli su Cvejić i Obradović, dok je Vladan J., sa povredama opasnim po život, prebačen u beogradski Urgentni centar. Protiv vozača je podneta krivična prijava, uz određenje policijskog zadržavanja od 48 sati, zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja - saopštili su u požarevačkoj policiji. Izvršenim alko-testiranjem, utvrđeno je da je vozač Miloš S. u trenutku udesa imao 0,82 promila alkohola u krvi. Neposredno pre nesreće, trojica Požarevljana iz romskog naselja Radna mala, bila su u noćnom klubu "Džipsi najt", koji se nalazi u blizini diskoteke "Madona". Desetak minuta nakon njihovog odlaska iz kluba, začuo se snažan tresak, pa su gosti istrčali napolje i u blizini ugledali auto i tri tela na asfaltu. Na lice mesta odmah su pristigli policija i Hitna pomoć, ali Cvejiću i Obradoviću nije bilo spasa, pošto su već podlegli povredama. Lekari u Beogradu bore se za život Vladana J.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Novi pijani idiot ubio dva pešaka

Izvor: medio.rs, 18.Avg.2012, 19:38

Petar Cvejić (20) i Nenad Obradović (48) iz Požarevca poginuli su u noći između četvrtka i petka oko 3.30 sati, kad je na njih na putuPožarevac - Salakovac svojim kolima austrijskih registracija naleteoMiloš S. (21) iz Smoljinca! U ovom udesu teško je povređen i Vladan J. (21), koji je prevezen...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.