Poljski vozač Audi R8 V10 modela je imao sreće, prilikom bočnog udara nije pretrpeo povrede

Izvor: Moto.rs, 19.Nov.2011, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poljski vozač Audi R8 V10 modela je imao sreće, prilikom bočnog udara nije pretrpeo povrede

Sasvim sigurno mnogo ljudi interesuje kako se superautomobili ponašaju u crash testovima, ali Euro NCAP ne uključuje ovakva vozila na svoju listu vozila nad kojima izvršava testiranja iz očiglednog razloga – njihove cene. Sa druge strane, mali broj vozača koji su isprobali ovako nešto su mogli da iznesu svoje utiske obzirom da superautomobli kako im naziv sugeriše se kreću velikim brzinama pa svaki iole ozbiljniji sudar može da bude fatalan. Poljski vozač ovog Audi R8 V10...

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Audi R8 V10 nije otporan na bandere

Izvor: Autoportal.rs, 20.Nov.2011, 11:32

Mnogi ljubitelji automobila bi žarko želeli da znaju kako se super-automobili ponašaju na crash-testovima, ali na njihovu žalost Euro NCAP ne testira takve automobile.

Nastavak na Autoportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.