Izvor: Blic, 01.Maj.2021, 16:21

PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA STRAVIČNE NESREĆE Oba vozila potpuno uništena, "audi" u jarku, "ševrolet" 50 metara dalje NA POLJANI, vozač poginuo (FOTO)

Na mestu teške saobraćajne nesreće koja se dogodila oko 14.30 sati na putu Niš-Prokuplje, a u kojoj je jedna osoba poginula, a tri su povređene, ostao je jeziv prizor.
Pogledaj vesti o: Audi,   Chevrolet

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

UKLETA DEONICA NA PUTU NIŠ-PROKUPLJE Posle teške nesreće kod Jugbogdanovca, samo kilometar dalje slupala se ČETIRI AUTOMOBILA

Izvor: Blic, 01.Maj.2021

Nedugo nakon teške saobraćjne nesreće na putu Niš - Prokuplje kod Jugobogdanovca u kojoj je danas oko 14.30 časova jedna osoba poginula a tri su povređene teže ili lakše, na svega oko kilometar udaljenosti, desio se lančani sudar u kojem su učestvovala četiri vozila.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.