PROŠAO KROZ CRVENO I ZAKUCAO SE U NJEN AUDI Detalji udesa u kom je lakše povređena Maša Terzić

Izvor: Press, 10.Jun.2019, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROŠAO KROZ CRVENO I ZAKUCAO SE U NJEN "AUDI" Detalji udesa u kom je lakše povređena Maša Terzić

Maša Terzić, ćerka Zvezdana Terzića, povređena je u udesu u centru Beograda u Bulevaru kralja Aleksandra, nakon čega je prevezena je u Urgentni centar, gde je posle dijagnostike, utvrđeno da nema potrebe za daljim lečenjem i puštena je kući.
Foto:Blic
Do sudara je došlo u Bulevaru kralja Aleksandra, kod broja 79, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << vozila su od završila na tramvajskim šinama.
Foto: Instagram
Maša Terzić

Naime, vozač u automobilu marke "golf" prošao je kroz crveno svetlo na semaforu i udario u auto u kojem je bila Maša Terzić i to u mesto suvozača..
Na svu sreću po ćerku Zvezdana Terzića, koja je bila za volanom, od težih povreda ju je spasla činjenica da je bila vezana i da su se na vreme otvorili vazdušni jastuci na njenom automobilu.
 


U Urgentni centar prevezena je iz preventive, tamo je obavila sve lekarske preglede i iste večeri puštena kući. Sada se oseća se dobro.
Saobraćajna nesreća desila se oko 23 sata, a saobraćaj u Bulevaru kralja Aleksandra se odvijao usporeno, dok je tramvajski saobraćaj bio u prekidu.
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na Press...






Povezane vesti

ŽENA POVREĐENA U AUTOBUSU GSP Zbog naglog kočenja zaradila POVREDE GLAVE i završila u Urgentnom centru

Izvor: Blic, 11.Jun.2019, 10:18

Mlađa ženska osoba povređena je u autobusu GSP "Beograd" na liniji 44, ispred Doma Narodne skupštine, kada je došlo do naglog kočenja vozila. Ona je sa vidnim povredama glave i nosa prevežena u Urgentni centar.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.