Izvor: B92, 23.Okt.2023, 19:45

Ovo je nekad bio Audi A6: Danas je laki terenac i vlasnik ga prodaje FOTO/VIDEO

Na društvenim mrežama pojavio se Audi koji privlači pažnju izgledom, ali i cenom.

Ovaj automobil oglašen je za prodaju u Poljskoj, a kako piše, sme da izađe na put, jer je registrovan, a vlasnik nudi i svu neophodnu prateću dokumentaciju.

Osnova je Audi A6 iz 1995. godine, a na njoj je poljski jutjuber Stancol izradio ovu zanimljivu preradu. Za početak, A6 je izgubio većinu delova karoserije, pa je na kraju zadržan samo pod uz prednji kraj vozila. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Potom je automobil dobio cevasti zaštitni okvir, a "trešnjica na šlagu" je vraćanje pojedinih elemenata karoserije, ali sa Audija A4 (B9).

Kada se na to doda činjenica da je auto dodatno podignut, kao i da su svi delovi obojeni u crnu boju, možemo se zaključiti da Audi izgleda odlično. Ovu "mašinu" pokreće 2.8-litarski V6 motor sa gotovo 200 KS. Na raspolaganju je kombinacija manuelnog menjača i "quattro" pogona.

Ovaj reinkarnirani Audi A6 sada predstavlja terenski buggy, a prodaje se za 19.900 zlota, odnosno oko 4.500 evra. Uz to, kako je vlasnik napisao, moguća je i zamena za BMW E39 V8.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ovo je nekad bio Audi A6: Danas je laki terenac i vlasnik ga prodaje (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Okt.2023, 07:57

Na društvenim mrežama pojavio se Audi koji privlači pažnju izgledom, ali i cijenom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.