Otkriveno još detalja o novom AUDIJU A8: Može da vozi samostalno, a vole ga i SUPERHEROJI (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2017, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveno još detalja o novom AUDIJU A8: Može da vozi samostalno, a vole ga i SUPERHEROJI (VIDEO)

Poseduje sistem za autonomnu vožnju u gradskoj gužvi.

Nova generacija Audija A8 obiluje tehnološkim inovacijama, a moći ćete da je vidite i u najnovijem nastavku filmskog serijala o superheroju Spajdermenu.

Stiže novi AUDI A8, koji rešava sve MUKE PARKIRANJA - evo i kako... (VIDEO)

Audijeve najavne fotografije novog A8 ne otkrivaju ništa revolucionarno. Atraktivna grafika svetala i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << istaknuta maska, uz poznatu siluetu nikoga neće privući, ali zato promotivni video materijali na zanimljiv način razotkrivaju pojedine detalje o automobilu.

U novom nastavku tako imamo priliku da bolje upoznamo interijer automobila, ali i sistem za autonomnu vožnju u gradskoj gužvi. Sistem u određenim uslovima sam ubrzava, koči i zakreće volan, pa vozač slobodno može da skine pogled sa puta.

Podsetimo, Novi Audi A8 će biti premijerno predstavljen 11. jula u Barseloni. A do tada ga možete gledati u najnovijem filmu o Spajdermenu, koji uskoro dolazi u bioskope.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.