Izvor: Blic, 18.Dec.2023, 13:09

OTKRIVENO KO JE NIŠLIJKA KOJA JE POGINULA U NIŠU Vozač "audija" uhapšen i zadržan u policiji, evo šta mu se stavlja na teret

Vozaču N.G. (35) iz Niša, koji se sumnjiči da je džipom marke „audi“ juče na Bulevaru Nemanjića naleteo na Nišlijku I.I. (82) i usmrtio je na licu mesta, određeno je policijsko zadržavanje do 48 časova. Ovo je za „Blic“ potvrdio portparol Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu Vladimir Stanojević. Nakon isteka ovog roka, po rečima Stanojevića, vozač će sutra biti saslušan u tužilaštvu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uhapšen vozač "audija" osumnjičen da je usmrtio ženu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Dec.2023

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u tom gradu, uhapsili su N.G. (35) iz Niša zbog sumnje da je "audijem" udario 82-godišnju ženu, koja je od zadobijenih povreda preminula.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.