Lančani sudar na Zrenjaninskom putu

Izvor: RTS, 23.Mar.2014, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lančani sudar na Zrenjaninskom putu

Tri osobe povređene u sudaru četiri automobila na Zrenjaninskom putu kod skretanja za Padinsku Skelu. Povređeni su prebačeni u Urgentni centar i nisu životno ugroženi.

Trojica muškaraca povređena su u sudaru četiri automobila na skretanju sa Zrenjaninskog puta za Padinsku Skelu.

Automobil marke "audi" sudario se sa "be-em-veom", koji je nailazio iz suprotnog pravca, potom je prešao u suprotnu traku, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << naleteo na "opel", na koji je onda naleteo "pežo".

Povređeni su prevezeni u Urgentni centar na dijagnostiku. Saznajemo da niko nije životno ugrožen. 

Saobraćaj na Zrenjaninskom putu bio je u prekidu dok je trajao uviđaj.
Pogledaj vesti o: Opel

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Lančani sudar, troje povređenih

Izvor: B92, 24.Mar.2014, 00:01

Beograd -- Trojica muškaraca povređena su u sudaru četiri automobila na skretanju sa Zrenjaninskog puta za Padinsku Skelu...Automobil marke "audi" sudario se sa BMW, koji je nailazio iz suprotnog pravca, potom je prešao u suprotnu traku, naleteo na "opel", na koji je onda naleteo "pežo"...Povređeni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.