Jedno lice uhapšeno zbog sumnje da je švercovalo duvan

Izvor: Press, 19.Okt.2014, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedno lice uhapšeno zbog sumnje da je švercovalo duvan

U nastavku akcije suzbijanja nelegalne trgovine akciznim proizvodima - duvana i duvanskih proizvoda, niška policija je uhapsila D.S.( 41) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznim proizvodima.
Kako je saopšteno iz MUP-a policija je u automobilu marke ''''audi A4'''' beogradskih registarskih oznaka, kojim je upravljao D.S. pronašla 150 kilograma >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << rezanog duvana, za koji se sumnja da je bio namenjen daljoj prodaji.

Po nalogu osnovnog javnog tužioca u Nišu, osumnjičenom je određena mera zadržavanja do 48 časova.
 



Policijska uprava u Nišu je u kontinuiranim akcijama protiv nelegalne proizvodnje i trgovine duvanom i duvanskim proizvodima, do sada oduzela 10.975 paklica cigareta i 617 kilograma rezanog duvana. 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova će i u narednom periodu nastaviti rad na suzbijanju sive ekonomije, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Niš: Uhapšen Beograđanin zbog ilegalne trgovine duvanom

Izvor: JuznaSrbija.info, 19.Okt.2014

U nastavku akcije suzbijanja nelegalne trgovine akciznim proizvodima - duvana i duvanskih proizvoda, niška policija je uhapsila D.S.( 41) iz Beograda..U nastavku akcije suzbijanja nelegalne trgovine akciznim proizvodima - duvana i duvanskih proizvoda, niška policija je uhapsila D.S.( 41) iz Beograda,...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Nova zaplena rezanog duvana

Izvor: RTS, 19.Okt.2014

Niška policija uhapsila D.S. iz Beograda, pošto je u njegovom automobilu "audi A4" pronađeno 150 kilograma rezanog duvana. ..Kako se navodi u saopštenju, policija sumnja da je duvan bio namenjen daljoj prodaji...Osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati...Policija ističe...

Nastavak na RTS...

NIŠ: Policija zaplenila 150 kilograma rezanog duvana

Izvor: Press, 19.Okt.2014

. Niška policija uhapsila je D.S. (41) iz Beograda kada je u automobilu kojim je upravljao pronašla 150 kilograma rezanog duvana za koji se sumnja da je bio namenjen daljoj prodaji, saopšteno je danas iz Policijske uprave.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.