Jedan policajac sam pobio teroriste u Španiji

Izvor: Mondo, 18.Avg.2017, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan policajac sam pobio teroriste u Španiji

Katalonski policajac sam se obračunao sa napadačima u španskom primorskom gradu Kambrilu i usmrtio četvoricu od petorice ubijenih terorista, prenosi katalonski list La Vangvardija.

Prema pisanju tog lista, patrola policije se nalazila na kontrolnom punktu kada su teroristi naleteli vozilom "audi A3" i pregazili tri osobe da bi na kraju udarili u policijski automobil, prenosi La Vangvardija.

Španija:Sprečen >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << novi napad, ubijena petorica

Policijac je izvadio svoje oružje kada video da mu je kolega povređen, kao i teroriste koji su izlašli iz automobila sa noževima, mačetama i sekirama i upucao četvoricu napadača.

Policajac koji je ubio teroristu dobio je psihološku podršku, piše katalonski list.

Kako se navodi, policajac koji je usmrtio cetvoricu terorista trebalo je da ode na odmor ove nedelje.

Dramatičan snimak likvidacije teroriste u Španiji!

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

HEROJ ŠPANIJE: Policajac sam usmrtio četvoricu terorista

Izvor: Večernje novosti, 18.Avg.2017

Prema pisanju lista La Vangvardija policajacje izvadio svoje oružje kada video da mu je kolega povređen Katalonski policajac sam se obračunao sa napadačima koji su izvršili napad u primorskom gradu Kambrilu i usmrtio četvoricu od petorice ubijenih terorista, među kojima je...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.