FETIŠ: Ava u spotu od 12.000 evra!

Izvor: Kurir, 28.Jul.2013, 07:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FETIŠ: Ava u spotu od 12.000 evra!

Pevač Vladimir Petko žestoko prislonio Karabatićku uz „audi“ vredan 180.000 evra

Uneli se u uloge.

Ava Karabatić zvezda je spota Vladimira Petka koji je koštao čak 12.000 evra. Ona se sa srpskim pevačem u vrućim pozama valjala po haubi „audija“ vrednog 180.000 evra, a slični kadrovi zabeleženi su i na jahti u Crnogorskom primorju.

Mladi pevač se hrvatskoj starleti u pesmi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << „Fetiš“ obraća sledećim stihovima:

- One druge su samo broj, ti, devojko, fetiš si moj!

Spot je sniman na više lokacija u Beogradu i Crnoj Gori, a Avi se najviše svidelo snimanje na privatnim plažama u Budvi. Splićanka je odlično dočarala ulogu fatalne zavodnice koja je zahvaljujući svojim ženskim čarima spremna da učini sve kako bi osvojila svog muškarca.

- Moji fetiši su knjige, putovanja, jezici i parfemi. Trenutno čitam Dostojevskog. Opčinjena sam njime - otkrila je Ava šta je privatno privlači.

(M. K. V.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

FETIŠ: Ava u spotu od 12.000 evra!

Izvor: Dzungla.org, 28.Jul.2013

Pevač Vladimir Petko žestoko prislonio Karabatićku uz „audi“ vredan 180.000 evra OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.