EVO KAKO JE AUDI SMRTI POKOSIO MLADIĆA U BULEVARU! Na društvenim mrežama objavljen POTRESAN snimak - telo letelo od siline udarca! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2022, 14:28

EVO KAKO JE "AUDI SMRTI" POKOSIO MLADIĆA U BULEVARU! Na društvenim mrežama objavljen POTRESAN snimak - telo letelo od siline udarca! (VIDEO)

Na društvenim mrežama pojavio se snimak jezive nesreće u Bulevaru kada je "audi" udario mladića Mihajila L. i njegovu devojku V.L.

Na snimku se vidi da je "audi" kojim je uprvaljao M.N. (23) velikom brzinom naleteo na pešački prelaz i pokosio mladića.

Mihajilo L. (26) iz Čačka poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Bulevaru kralja Aleksandra kada je na njega i devojku V. L. (24) naleteo "audi A3" kojim je upravljao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Matija N. (23). Od nastrdalog mladića potresnim porukam opraštaju se rođaci i prijatelji. Kako se saznaje Mihajilo je živeo u čačanskom naselju Ljubić.

Živeo je sa sestrom i majkom. Da tragedija bude još veća otac mu je preminu pre ti godine. Radio je u jednoj prehrambenoj industriji - rekao je jedan od poznanika porodice.
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.