Audi svojim radnicima u Nemačkoj isplaćuje bonuse od 3.500 evra

Izvor: AutoBlog, 29.Jul.2010, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Audi svojim radnicima u Nemačkoj isplaćuje bonuse od 3.500 evra

Audi je saopštio da će radnicima u svojim fabrikama u Nemačkoj isplatiti bonuse za ovu finansijsku godinu - svakome po 3.500 evra.Poznati nemački proizovođač automobila planira da za premije zaposlenim obezbedi ukupno 97 miliona evra.  Bez obzira što je 2009. godina bila jedna od najtežih za automobilsku industriju, kompanija Audi je odlučila da ne napušta praksu nagrađivanja svojih saradnika. Na osnovu rezultata u 2008. finansijskog godini, kompanija Audi je svakog svog radnika u Nemačkoj nagradila sa 3.600 evra. Rukovodstvo kompanije smatra da je finansijska godina završena sa relativno dobrim rezultatima, jer je prodaja opala za samo 5,4 odsto u odnosu...

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Audi nagrađuje svoje zaposlene uprkos padu prodaje od 5,4 odsto u 2009.

Izvor: AutoBrief.com, 29.Jul.2010

Bez obzira što je 2009. godina bila jedna od najtežih za automobilsku industriju, kompanija "Audi" je odlučila da ne napušta praksu nagrađivanja svojih saradnika. Poznati nemački proizovođač automobila planira da za premije zaposlenima obezbedi ukupno 97 miliona evra ..

Nastavak na AutoBrief.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.