Audi obelodanio ograničenu S3 Sedan Exclusive Edition ediciju za SAD

Izvor: Moto.rs, 06.Jun.2015, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Audi obelodanio ograničenu S3 Sedan Exclusive Edition ediciju za SAD

Audi je predstavio S3 Sedan Excklusive Edition za S tržište SAD. Nakon prošlogodišnjeg SS3 Sedan Limited Edition proizvoda, Audi of America se vraća sa još jednom specijalnom verzijom kompaktnog sedana koja će da broji 25 jedinica.

Ove jedinice će biti dostupne u nekoliko boja kao što su Sepang Blue, Misano Red, Viper Green, Glut Orange odnosno Vegas Yellow, >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << pri čemu za svaku od nijansi kompanija gradi po pet primeraka. Vozila su bazirana na Prestige Package verziji i poseduju 19 inčne aluminijumske točkove, S Sport sedišta, Fine Nappa kožni paket. 2016 Audi S3 Sedan Exclusive Edition pokreće četvorocilindarski 2.0L TFSI motor sa 292ks snage i 379Nm obrtnog momenta pri čemu ovaj model ubrzava od 0 do 100km/h za 4.7 sekundi dok je maksimalna brzina elektronski ograničena na 255km/h.

foto © Audi

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.