Audi najavio novu verziju svog spajdera R8

Izvor: S media, 03.Jul.2010, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Audi" najavio novu verziju svog spajdera R8

Kompanija "Audi" je najavila novu verziju svog spajdera R8 sa motorom od 430 konjskih snaga, objavljeno je u Berlinu.

Ova verzija R8 će se javnosti prvi prvi put pokazati na salonu automobila u Parizu u septembru ove godine, s tim što će prodaja noviteta u Evropi početi pre kraja 2010.

Iako je ranije objavljeno da će se spajder Audi R8 kompletirati >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << samo "vrhunskim" motorom V10, otvorena verzija R8 će od jeseni biti dostupna sa dva motora po izboru.

Nova varijanta Audi R8 Spajder sa motorom V8 može da se poruči kako sa mehaničkim tako i sa automatskim menjačem. Brzinu od nule do sto kilometara na sat spajder će razvijati za 4,8 sekundi, dok će maksimalna moguća brzina iznositi 300 kilometara na sat.

Desetocilindrični motor, kako je saopšteno, brzinu od sto kilometara na sat postiže za 4,1 sekundu i razvija maksimalnu brzinu od 313 kilometara na čas.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.