Audi i Amazon razmatraju novu vrstu isporuke proizvoda

Izvor: Moto.rs, 23.Apr.2015, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Audi i Amazon razmatraju novu vrstu isporuke proizvoda

Audi će u saradnji sa Amazon i DHL kompanijama da predstavi novi pilot projekat koji nosi naziv „Audi Connect Easy Delivery“.

Ovaj pilot projekat biće pokrenut narednog meseca u Minhenu, a na ovaj način će Amazon Prime kupcima biti pružena opcija da odaberu svoj Audi kao mesto za isporuku online porudžbina. DHL pošiljci će biti dodeljene GPS kordinate vozila, pa će vozač DHL servisa moći da isporuči >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << paket do vozila i smesti ga u prtljažnik. Pristup će biti obezbeđen privremenim digitalnim kodom za pristup koji će moći da se iskoristi samo u određenom vremenskom periodu i prestaće da važi čim se poklopac prtljažnika spusti. Luca de Meo, rukovodilac Audi prodajnog odeljenja, navodi da Audi Connect Easy Delivery sistem obezbeđuje veliku uštedu vremena i nudi veliku fleksibilnost, što su prednosti koje su sve važnije za ovu ciljnu grupu Amazon servisa, a čelnici Amazon-a najavili su i proširenje servisa u budućnosti.

foto © Amazon

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.