Audi RS7 Sportback model u Apple green metalik boji

Izvor: Moto.rs, 01.Jul.2015, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Audi RS7 Sportback model u Apple green metalik boji

Audi Forum Neckarsuilm je objavio fotografije značajno prilagođenog Audi RS 7 Sportback facelift modela koji karakteriše Apple Green metalik boja. Reč nije o običnom RS7 Sportback modelu obzirom da je ovaj model od strane Audi Exclusive odeljanja dobio značajna unapređenja.

Pre svega tu je pomenuta boja koja košta 2750 evra, zatim crne sjajne bočne retrovizore kao i opcioni RS sport izduvni sistem >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << koji košta 1000 evra.

Vozilo je smešteno na 21 inčni set petokrakih aluminijumskih točkova čija cena je 2000 evra. U kabini RS7 Sprotback model je dobio Audi Exclusive kožni paket koji čine kožna sedišta. Čak su i paneli na vratima dobili Alcantara tretman, dok je zvučni sistem Bang & Olufsen.

foto © Audi
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Najavljen Peugeot 2008 Urban Cross za tržište Velike Britanije

Izvor: Moto.rs, 01.Jul.2015

Peugeot je predstavio 2008 Urban Cross specijalno izdanje na teritoriji Velike Britanije koje je bazirano na 2008 Active modelu...Urban Cross odlikuje Emerald metalik eksterijer sa spoljnim ogledalima crne boje, bočne pruge i set 17“ aluminijumskih točkova. Dodatne izmene su ograničene, a ono čime...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.