Audi R8 V10 Plus Spyder prvi render koji pokazuje šta da očekujemo

Izvor: Autorepublika.rs, 04.Apr.2015, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Audi R8 V10 Plus Spyder prvi render koji pokazuje šta da očekujemo

Druga generacija Audi R8 V10 Plus dobila je svoj prvi “render” tretman, tj. gospodin Theophilus Chin odlučio je da pomenutom modelu “odseče” krov kako bi najbliže mogli da budemo onome kako bi Spyder model mogao da izgleda.

Ovaj mladi dizajner zamislio je i to da novi Audi R8 V10 Plus Spyder raspolaže sa V10 FSI 5.2 litarskim agregatom koji isporučuje 610 KS i 560 Nm obrtnog momenta. S obzirom da je krov ovog modela spakovan u gepek, i sam mehanizam nije „lagan“ pretpostavlja se da će dodatno povećati masu ovog modela, što će direktno uticati na ubrzanje do stotke, koje u ovom slučaju treba da bude tu negde oko 3.2 sekunde. Maksimalna brzina bila bi limitirana na 330 Km/h, dok očekivana cena ne bi trebala da pređe magičnih 200 000 dolara.

Nastavak na Autorepublika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autorepublika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autorepublika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.