Audi A6 stiže 2017. godine i karakterisaće ga stil inspirisan modelom Prologue

Izvor: Moto.rs, 14.Dec.2014, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Audi A6 stiže 2017. godine i karakterisaće ga stil inspirisan modelom Prologue

Audijev rukovodilac dizajna je otkrio neke nove detalje koji se odnose na narednu generaciju A6 modela. Marc Lichte je rekao da je dizajn vozila već kompletiran i da će ga karakterisati stil inspirisan Prologue konceptom koji je debitovao na sajmu u Los Angelesu.

Lichte je rekao da je vozilo dizajnirano zajedno sa modelima 2016 A8 i 2017 A7 da bi bilo sigurno da će sva tri modela biti drugačija na svoj način. Dodatne informacije su za sada ograničene, ali se zna da će a6 >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << biti baziran na MLB Evo platformi koja je nedavno debitovala u okviru modela Q7. Ovo najverovatnije znači da će novi model biti lakši od prethodnika i da će ga karakterisati slični motori kao i Q7.

foto © Audi
Pogledaj vesti o: Audi

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.