2017 Audi A4 prema američkim specifikacijama

Izvor: Moto.rs, 15.Jul.2015, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

2017 Audi A4 prema američkim specifikacijama

Audi je objavio preliminarne detalje koji se odnose na 2017 Audi A4 model prema američkim specifikacijama. Ovaj model bi u prodaji trebalo da se nađe od narednog marta.

Inicijalno, novi premium kompaktni sedan nemačke kompanije će biti dostupan za kupce u SAD sa dva motora, i to 2.0L TFSI motorom sa 252ks snage i odnosno sa ekonomičnijim 2.0 TDI motorom sa 190ks >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << snage. Po početku dostupnosti oba motora će biti upareni sa sedmostepenom S tronic transmisijom koja šalje snagu na quattro sistem pogna na sva četiri točka. Kasnije te godine dodat će biti model sa pogonom na prednje točkove dok će šestostepena manuelna transmisija da bude dodata kasnije. U smislu standardne opreme ovaj model će dobiti kao standardu trozonsku automatsku klimu, zatim 7 inčni ekran osetljiv na dodir za putnike na zadnjem sedištu sa MMI informaciono zabavnim sistemom.

foto © Audi

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Objavljeni detalji vezani za model 2016 Hyundai Tucson

Izvor: Moto.rs, 16.Jul.2015, 15:00

Hyundai je najavio da će 2016 Tucson model da se pojavi u prodaji u SAD kasnije ovog meseca. Osnovna verzija modela Tucson SE je dostupan sa klima uređajem, multi funkcionalnim upravljačem i zvučnim sistemom sa šest zvučnika...Model je takođe dobio kameru koja snima iza vozila, zatamnjene prozore...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.