2015 Audi R18 e-tron quattro prikazan uz nekoliko unapređenja

Izvor: Moto.rs, 23.Mar.2015, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

2015 Audi R18 e-tron quattro prikazan uz nekoliko unapređenja

Audi Motorsport je predstavio svoj 2015 R18 e-tron quattro koji je dizajniran da se nadmeće u okviru FIA World Endurance šampionata (WEC). Nova verzija ima ozbiljan zadatak da ponovi uspeh prošlogodišnje koja je trijumfovala na trci 24 časa LeMansa.

Audi je uveren da može da ponovi uspeh iz 2014. godine zahvaljujući tome što je karoserija nove verzije dobila dodatni stepen aerodinamike.

Vozilo karakterišu >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << veliki usinici za vazduh u okviru redizajniranih blatobrana prednjih točkova zajedno sa redizajniranim prednjim svetlima koja sada koriste matricu LED i Audi tehnologije laserskih svetala.

Takođe, novo je i prednje krilo kao i poklopac motora dok je monokok šasija preuzeta. Električni motor ovog modela je dostupan sa 272ks snage što je značajno unapređenje u odnosu na verziju koja je prethodne godine bila dostupna.

foto © Audi
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.