U čemu je Džek Griliš odveo Aston Vilu u Premijer ligu

Izvor: RTS, 28.Maj.2019, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U čemu je Džek Griliš odveo Aston Vilu u Premijer ligu

Fudbaleri Aston Vile savladali su Derbi Kaunti u finalu plej-ofa Čempionšipa i vratili se posle tri godine u Premijer ligu, a kapiten "Vile" Džek Griliš odigrao je ceo meč u gotovo raspadnutim "srećnim" kopačkama!
Fudbaleri Aston Vile savladali su Derbi Kaunti 2:1 i preko baraža se vratili se u Premijer ligu. Na kultnom stadionu Velmbli u Londonu, Aston Vila je slavila golovima Anvara El Gazija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u 44. i Džona Mekgina u 59, dok je Martin Vaghorn osam minuta pre kraja samo ublažio poraz "ovnova".

Kapiten Aston Vile Džek Griliš, kome je pripala čast da podigne pehar, privukao je dosta pažnje nakon što je utakmicu odigrao u pocepanim kopačkama. Razlog je otkrio nakon susreta.
"Vratio sam se nakon povrede i tada su bile potpuno nove, a onda sam postigao nekoliko golova i upisao nekoliko asistencija. Pomislio sam da su ovo moje sretne kopačke pa sam ih morao zadržati", izjavio je Griliš.

Aston Vila se u Premijer ligu vratila nakon tri sezone.
"Nemam reči, ne mogu objasniti koliko sam sretan i koliko mi ovo znači. Znamo da nam je mesto u Premijer ligi", izjavio je presretni Griliš.
Pogledaj vesti o: Aston Martin

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Premijer ligu vode i dronjave kopačke (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 28.Maj.2019

Kapiten Aston Vile Džek Griliš (23), njena "desetka", u ishabanoj obući igrao na Vembliju protiv Derbija u finalu plej-ofa za odlazak u najbolje društvo engleskog fudbala...I - Aston Vila se s 2:1 vratila u Premijer ligu posle tri godine u drugom razredu. Griliš nije postigao gol, ali je njegovo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.