U Aston Martinu žele da elektrifikovani modeli do 2024. čine više od petine njihove prodaje

Izvor: AutoBlog, 02.Nov.2020, 22:00

U Aston Martinu žele da elektrifikovani modeli do 2024. čine više od petine njihove prodaje

Iz Aston Martin su saopštili da očekuju da će elektrifikovani modeli do 2024. godine činiti više od 20 odsto njihove globalne prodaje. Takođe, šef kompanije Tobias Moers je potvrdio da na tržište tokom 2023. godine stiže i plug-in hybrid verzija luksuznog SUV modela DBX. Budući da su Aston Martin i Mercedes postigli sporazum o proširenju saradnje (Mercedes će vremenom takođe povećati i svoj u deo u Aston Martinu sa 2.3 % na možda 20 %), Aston Martin bi mogao da u svojim modelima upotrebi i Mercedesovu plug-in hybrid tehnologiju. Nakon Valhalle, Aston Martin će prikazati i elektrifikovani...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Kako izgleda luksuzni stan uz koji se na poklon dobija Aston Martin FOTO

Izvor: B92, 03.Nov.2020, 11:50

Uz svaki od pet ekskluzivnih stanova u jednom neboderu u Njujorku, investitor poklanja po jedan luksuzni SUV Aston Martin DBX.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.