Naslednik Aston Martina DB9

Izvor: B92, 26.Mar.2012, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naslednik Aston Martina DB9

Maskirani prototip automobila koji bi trebalo da nasledi aktuelni Aston Martin DB9 fotografisan je tokom zimskog testiranja.

Iako u Aston Martinu na novom modelu rade već neko vreme, ovo je prvi put da su objavljene fotografije test prototipa.

U britanskoj kompaniji ovaj automobili trenutno nosi fabričku oznaku Project VH500, ali će se na tržištu pojaviti pod imenom DB10 ili DB11.

Kada je reč o pogonu, informacije su za sada oskundne. Ipak, trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se razmatra 6.0 litarski V12 motor koji bi razvijao snagu od 477 ks.

Očekuje se da će naslednik Aston Martina DB9 biti ponuđen prvim kupcima tokom 2013. godine.

Pročitajte o Aston Martinu V8 Vantage za 2012.

Pogledajte kako izgleda Aston Martin Zagato V12.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Naslednik Aston Martina DB9 - špijunske fotografije

Izvor: Autoportal.rs, 26.Mar.2012

Aston Martin će uskoro, odnoso u narednih par godina, lansirati naslednika DB9, a u prilog tvrdnji da britanska kompanija vredo radi na novom modelu, govore i najnovije špijunske fotografije sa zimskog testiranja.

Nastavak na Autoportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.