Vesnić šampion Srednje Evrope

Izvor: Studio B, 25.Avg.2013, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesnić šampion Srednje Evrope

Srpski automobilista Milovan Vesnić osvojio je titulu u šampionatu Srednje Evrope na kružnim stazama.

Iako je Vesnić u današnjoj trci u Slovačkoj prvi prošao kroz cilj, odmah iza bezbednosnog vozila, ali ga je direktor trke kaznio sa 40 sekundi jer je pretekao vozilo pod žutom zastavom, te je tako morao da se zadovoljim četvrtim mestom.   

Pobednik trke nakon sudijske odluke bio je Mađar Gaspar Čaba ( >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Alfa Romeo) ispred Čeha Petra Madelika (Lotus) i Mađara Benedeka Majora (Lotus).   

Vesnić je danas osvojenim četvrtim mestom obezbedio titulu šampiona Srdnje Evrope, iako je preostala još jedna trka do kraja šampionata. On sada ima 174,5 bodova u generalnom plasmanu, Mandelik je drugi sa 108, a Čaba je na trećem mestu sa 98,5. 

"Najvažnije je da sam osvojio šampionsku titulu trku pre kraja sezone. Uzbudljiva nedelja - od samih kvalifikacija pa sve do kraja trke. Ponovo nisam imao mogućnost da na novim pneumaticima napravim vreme, ali i to je bilo dovoljno za pol-poziciju. Trka je bila uzbudljiva", rekao je Vesnić.
Pogledaj vesti o: Lotus

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Vesnić šampion Srednje Evrope

Izvor: Vesti-online.com, 25.Avg.2013

Srpski automobilista Milovan Vesnić osvojio je danas titulu u šampionatu Srednje Evrope na kružnim stazama. .. ..Iako je Vesnić u današnjoj trci u Slovačkoj prvi prošao kroz cilj, odmah iza bezbednosnog vozila, ali ga je direktor trke kaznio sa 40 sekundi jer je pretekao vozilo pod žutom zastavom,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.