Kako će izgledati novi Alfin kupe?

Izvor: B92, 27.Maj.2012, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako će izgledati novi Alfin kupe?

Italijanski dizajner Marco Procaccini predstavio je svoju viziju Alfa Romeo sportskog kupea sa pogonom na zadnjim točkovima.

Procaccini je svoj dizajnerski koncept nazvao "Carlo Chiti”, po tvorcu Alfinih trkačkih automobila iz šezedesetih i sedamdesetih godina 20. veka.

Alfa Romeo "Carlo Chiti” zamišljen je kao klasičan sportski dvosed, sa napred smeštenim motorom i pogonom na zadnjim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << točkovima.

Automobil bi imao malu masu i kompaktne dimenzije. Dužina bi iznosila 4.050mm, širina 1.830 mm, a visina 1.250 mm.

Iako je ova dizajnerska studija završena pre nego što su FIAT i Mazda najavlili saradnju na razvoju novih sportskih automobila marki Alfa Romeo i Mazda, koncept Alfa Romeo "Carlo Chiti” interesantan je jer pokazuje jedno od mogućih idejnih rešenja budućeg kupea.

Po svojim karakteristikama, jedan ovakav Alfin automobil na tržištu bi se suprotstavio modelima kao što su Toyota GT 86 i Subaru BRZ.

Pročitajte o najnovijoj prodajnoj akciji Alfa Romea.
Pogledaj vesti o: Fiat

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako će izgledati novi Alfin kupe?

Izvor: AutoBlog, 28.Maj.2012, 00:00

Italijanski dizajner Marco Procaccini predstavio je svoju viziju Alfa Romeo sportskog kupea sa pogonom na zadnjim točkovima. Procaccini je svoj dizajnerski koncept nazvao "Carlo Chiti", po tvorcu Alfinih trkačkih automobila iz šezedesetih i sedamdesetih godina 20. veka. Alfa Romeo "Carlo Chiti"...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.